kviklån

Lav indendørshygge med børnene om efteråret

Efteråret er i gang og det er ved at blive koldt udenfor – det betyder tid til at hygge indenfor med børnene. Du kan lave mange hyggeligt aktiviteter med børnene indenfor om efteråret. Det er selvfølgelige vigtigt stadig at komme ud, men på de regnvejrsfulde dage, er det langt hyggeligere at blive inde.

 

Spil brætspil sammen

En af de bedste aktiviteter på en regnvejrsdag, er at spille brætspil med jeres børn. Brætspil er samtidig en fantastisk måde at samle hele familien på, da I kan finde brætspil, som hele familien kan spille sammen. På den måde kan hele familien samle sig om en hyggelig aktivitet.

 

Bag en kage

En anden hyggelig inde-aktivitet som I kan lave sammen med børnene, er at bage en kage sammen. Børn elsker at bage kage og specielt at kunne dekorere kagen bagefter. I kan tage ud at handle ind sammen, og købe nogle fine pynte-ting som I kan putte på kagen.

Børnene vil elske at få lov til at pynte kagen, lige som de har lyst til, og hvis I laver muffins, er der mange kager, som skal dekoreres bagefter.

 

Begynd på julepynten

Selvom det, i skrivende stund, er slutningen af september, kan I sagtens begynde så småt på at lave lidt julepynt. At lave julepynt er en super hyggelig aktivitet, som de fleste børn elsker. I kan fx begynde at flette et par julehjerter eller lave en nissedør. Når I har lavet pynten, kan I gemme det i en kasse, indtil det bliver tid til at hænge det op.

Det kan være smart at begynde tidligt på den julepynt, som I gerne vil lave samme, fordi når der først står december på kalenderen bliver det hele hurtigt julestress med julegaver og julefrokoster. Så I kommer lidt på forkant, hvis I har lavet lidt julepynt på forhånd.

Hvis I synes det er for tidligt med julepynten endnu, kan I sagtens være kreative med børnene på en anden måde, I kan fx male med børnene. Eller lave en tegnekonkurrence sammen, hvor I skal gætte hinandens tegninger.

 

Se en god film sammen

Selvom det ikke virker som den mest stimulerende aktivitet for børn, kan det være rigtig hyggeligt hvis I sætter jer, med jeres børn, og vælger en film sammen, som I kan se. Når I har set filmen kan I bagefter snakke sammen om karaktererne, og hvem I bedst kunne lide, på den måde kommer der lidt mere ind over, end bare at se en film.

 

Besøg et indendørs legeland

Mange børn, har brug for at bruge nogle kræfter i løbet af dagen, og komme ud at løbe. Men hvis det er regn og haglvejr, er det ikke altid lige sjovt at løbe udenfor, og børnene kan hurtigt blive forkølet, hvis de bliver for kolde af at løbe udenfor.

I kan derfor besøge et indendørs legeland, hvor børnene kan få lov til at lege og brænde en masse energi af.

 

Gør jeres hjem hyggeligt

Man får brug for at bruge mere tid indenfor om efteråret, og det er derfor også en god idé at investere i nogle gode ting til boligen, som I kan bruge indenfor, fx et nyt brætspil eller et par store puder til at lave et hyggehjørne.  Det kan selvfølgelig godt koste meget, men hvis du ikke har pengene lige nu og her, kan du tage et kviklån.

Hvis I får gjort jeres bolig hyggelig til efteråret, bliver det meget bedre at bruge de mange timer indenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *